torstai 21. heinäkuuta 2011

Ajattelin....

Olen jo pitkään ajatellut että, saisin aikaiseksi ruveta pitämään blogia, joten se tässä ja nyt!
Harrastan tyttärieni kanssa ratsastusta ja tallissamme on 4 omaa hevosta. Luna joka on tilasto ja nuorimmaisen tytön ratsu. Paco on Hannover, vanhimman tyttären kisakumppani. Piri on tyttöjen yhteinen projektivarsa, jonka vieroitus on tuolla syyskuussa. Pate on suomenhevonen ja minun ratsukseni jäänyt, tyttöjen saatua omat luottoratsunsa. Pate onkin oman mamman mussukka. Ylläpidossa meillä on lv-tamma, joka on tuon meidän varsulin emä.
Koiria on tällä hetkellä 2. Meidän Kira (saksanpaimenkoira) meneekin elokuun alussa pilvenreunalle meitä vahtimaan. Kassu jääkin sitten pitämään vahtikoiran paikkaa.
Kissoja on 2 ja yksi kani.

Tänään pitäisi päästä ratsastamaan kunhan aika antaa myöten illalla. Nyt erittäin painostava ilma :( Janina menikin tädilleen yökylään, tulee sitten huomenna kotiin, koska menee iltanavettaan töihin.
Kesäkuussa pääsin oikein lomailemaan pari päivää cr-kurssin muodossa Lintulan hevostilalla. Luottoratsunani mukana oli Pate- poika. Oli aivan ihana paikka ja ihana porukka. Sinne täytyy päästä kyllä uudelleen.

Perjantaina sitten onkin taasen kiirusta, asioita Jennin kanssa, vihreän niittoa ja mahdollisesti esteiden somistukset loppuun ja tietysti kaikki jokapäiväiset juoksevat työt.

Lauantaina sitten Hämeenkoskelle palokuntajuhliin ja vetämään sormikoukkua, voi sormi reppanaa:)
Tälläisia mietteitä tällä kertaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti