tiistai 2. elokuuta 2011

Kira

Tänään odotellaan eläinlääkärin tuloa. Eilen oli tullut "hätä" potilaita sen verran, ettei meille kerinnyt, kun tuli jo myöhä. Hiukkasen raskastahan tämä odottaminen on, kun yrittää pitää mielensä "kurissa". Se vaan on niin että nuo koirat ei elä niin pitkään kuin me ihmiset ja samalla lailla tulee niitä vanhuuden vaivoja. Kiralla on takapolvissa luupiikkejä jotka vaivaa. Pahin on tuo kasvain tuolla mahan ulkopuolella. Eläinlääkäri jo silloin kun se rupesi kasvamaan (n. 1 v sitten) sanoi että on melkeimpä turhaa leikata, koska tuollaiset ovat yleensä levinneet sisäpuolelle ja toiseksi Kiralla oli jo Saksanpaimenkoiraksi ikää ja varmuutta sen selviämisestä leikkauksesta ei ollut. Silloin päätettiin ettei leikata ja kun aika on, niin päästetään ystävä sinne pilvenreunalle meitä vahtimaan. Onhan Kira ehtinyt kaikenlaista tekemään, tokoa, näyttelyitä ja tosiaan täydellisesti olemaan meidän ystävä.

Jenni tulee kotiin aamupäivällä hommeleistaan.

Jansku luultavasti menee hakemaan koiranpentua. Pentu sitten on hänen ja siskonsa.

Eilen käytiin sitten sienestämässä ja kanttarelleja löytyikin n 10 litraa.
Illalla sitten osasta tein muhennosta.

Normi hommeleila tänäänkin, ainoastaan ne rikkoo se mahdollinen eläinlääkärin käynti. Sitä en sitten tiedä miten jatkan sen jälkeen hommia, vai jätänkö huomiseen sellaiset jotka voi jättää.

2 kommenttia:

  1. Jaksamisia sinne :( Kauhulla odotan sitä aikaa kun pitää omien kanssa tehdä noita päätöksiä, kun Tamliniakin on vieläkin ikävä...

    VastaaPoista
  2. Eläinlääkäri oli oikein ammattitaitoinen ihmisten ja koiran suhteen.

    VastaaPoista