maanantai 29. elokuuta 2011

Kaikkea

Hiukan kiirusta meinaa pukata ja kauheasti onkin kaikkea tapahtunut.
Aloitetaan siitä, että olimme Pacon kanssa klinikalla käymässä ontumisen takia. Koko hevonen tutkittiin koko tarkkaan, taivutettiin jalkojen ylä-ja alapäät, eikä reagoinut taivutuksissa. Luultavasti kavionivelen tulehdus. Pulssit ei kuitenkaan klinikalla tuntuneet kovinkaan pahasti jaloissa.
Nyt sitten kävelyä ensi keskiviikkoon saakka ja sen jälkeen ravia suoraa uraa. Tätä yksi viikko ja sen jälkeen laukkaa ja kaarevia uria ravissa.
Tytöt olivat sunnuntaina alaspäässä kouluklinikassa ja todella hienosti meni. Lunaa kehuttiin. Noin nuoreksi menee hienosti ja tulevaisuudessa pystyy vaativampiinkin tehtäviin. Jenni sai myös hyvän palautteen ja myöskin lainahevonen joka oli Simolan Sarilta.
Sippeä on juoksutettu ja kohotetaan kuntoa. Lokakuussa olisi tarkoitus mennä Sipen kanssa cr-kurssille Lintulan hevostilalle, jossa myöskin Pate asustaa. Pate voi omistajansa kanssa startata jossakin helpossa luokassa jo tänä vuonna:)
Tallia touhutaan myöskin kovasti, aina kuin vain kynnelle kyetään.
Hommia ja lisää hommia! Mutta mikään ei ole niin ihanaa kuin tehdä syksyisessä säässä pihahommia, kun kuolema ei tule heti helteiden takia:)
Mukavaa olisi myöskin päästä Simolan Sarille hiukan valmentautumaan, kun Sipen ja oma kunto niin sallii:)
Mukavan syksyistä säätä kaikille lukijoille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti